O nama

Naklada Kosinj je nezavisna izdavačka kuća iz Zagreba. Specijalizirali smo se za izdavanje knjiga o odgoju i roditeljstvu kao i stručne literature za nastavnike i druge stručnjake koji rade s djecom.

Svakodnevni život stavlja pred djecu i mladež brojne izazove. Naš je cilj objavljivati naslove koji će roditeljima i stručnjacima koji se bave djecom i mladima pružati suvremene, provjerene i kvalitetne informacije i materijale te im pomoći u svakodnevnom životu i radu.

Svojim prvim knjigama, Domaća zadaća bez suza, Živjeti bez nasilja i Tajne tinejdžerskog mozga, nastojali smo olakšati stvaranje radnih navika, izlaženje na kraj s nasiljem i zadirkivanjem i bolje razumijevanje tinejdžera. Nakon toga objavili smo važne naslove o odgoju dječaka i djevojčica, socijalizaciji djece i tinejdžera, radu na dječjem samopoštovanju, socijalnim vještinama djece s posebnim potrebama te nekoliko nezaobilaznih didaktičkih priručnika za nastavnike.

Naša izdanja ističu se kvalitetom teksta i ilustracija. Veliku pozornost posvećujemo i kvaliteti jezika i grafičkog dizajna te primjerenosti i zanimljivosti sadržaja. Vjerujemo da su upravo uporan rad i poman izbor tema i naslova razlozi što naše knjige ostaju trajno popularne kod čitalačke publike i u stručnoj javnosti, npr. Odgoj dječaka, Odgoj djevojčica, Suradničkim učenjem do uspješne nastave i druge

Hvala Vam na zanimanju koje pokazujete za naš rad. Preporučujemo da se prijavite za naš newsletter i prvi doznate novosti u našoj ponudi.

Dubravko Galić