Želim znati više

Kako poučavati darovitu djecu u suvremenoj nastavi

Osnovni podaci o knjizi

ISBN:
978-953-6097-18-0
Autor:
S. Winebrenner, dr. sc. D. Brulles
Opseg:
260 str.
Uvez:
meki, šivano u hrptu
Format:
21,5 x 28 cm
Cijena:
231,00
Naruči knjigu

"Kako postići da svi učenici savladaju propisano gradivo i pri tome svakog dana nauče nešto novo?"

"Kako motivirati djecu koja misle da biti "pametan" znači uvijek dobivati petice bez marljivog rada?"

"Kako diferencirati nastavu za darovite učenike u razredu i pri tome zadržati stvari pod kontrolom, ne izazvati negodovanje drugih učenika i ne provoditi sate u pripremi dodatnih materijala?"

Nastavnici si često postavljaju gore navedena pitanja. Nakon dugogodišnjeg rada u razredu i na području obrazovanja darovite djece, Susan Winebrenner i Dina Brulles daju odgovore na njih. Ova knjiga sjajan je priručnik koji vam može pomoći da zadovoljite obrazovne potrebe darovite djece u razredima s učenicima različitih sposobnosti na učinkovit i bezbolan način.

Sadrži brojne strategije provjerene u praksi i mnoštvo drugih korisnih informacija, na primjer:
- kako iskoristiti suvremenu tehnologiju u radu s darovitim učenicima;
- kako pomoći darovitim učenicima koji ne postižu rezultate u skladu sa svojim sposobnostima;
- kako poboljšati način ocjenjivanja;
- kako raditi s djecom s dvojnom posebnosti.

Ideje i tehnike izložene u ovoj knjizi unaprijedit će vaš način rada s izuzetno sposobnim učenicima, ali i pomoći vam da poboljšate uspjeh svih drugih učenika.

Dodatni digitalni sadržaji: prezentacija u Powerpointu 2013, prezentacija u Powerpointu 2003 za stručno usavršavanje i interaktivni obrasci.

Susan Winebrenner je radila kao nastavnica. Međunarodno je priznata stručnjakinja u području obrazovanja za darovite. Izlaže na međunarodnim skupovima i konzultantica je za stručno usavršavanje nastavnika.
Dr. sc. Dina Brulles je direktorica za obrazovanje darovitih u Arizona Paradise Valley United School Disctrict. Priznata je stručnjakinja za uvođenje modela grupiranja u klastere na razini škole i za izradu programa za jezično i kulturno različite darovite učenike.