Domaća zadaća bez suza

Kako motivirati dijete da piše domaće zadaće i postigne uspjeh u školi

Osnovni podaci o knjizi

ISBN:
978-953-6097-01-2
Autor:
Lee Canter, dr. Lee Hausner
Opseg:
171 str.
Uvez:
meki
Format:
18,5 x 23 cm
Cijena:
97,75
Naruči knjigu

DOGAĐA LI SE NEKA OD OVIH STVARI U VAŠEM DOMU?

- Svake večeri prepirete se s djetetom zbog domaće zadaće.

- Večer prije nego što dijete mora predati važan referat prvi put čujete za njega, a dijete ga nije napisalo.

- Vašem djetetu potrebna je pomoć oko referata, testa ili prezentacije, a vi ne znate što učiniti.

- Vi pišete domaću zadaću više nego vaše dijete.

- Djetetu je potrebna cijela vječnost da napiše domaću zadaću.

- Stalno ste na muci kako motivirati dijete da radi najbolje što može.

Ako ste potvrdno odgovorili na bilo koje od navedenih pitanja, Domaća zadaća bez suza je knjiga za vas. Domaća zadaća bez suza je program koji roditeljima nudi sustavan pristup koji će im pomoći da prekinu svakodnevne prepirke oko domaće zadaće i motivirati dijete da postigne uspjeh u školi. Domaća zadaća bez suza pomoći će vam da razvijete vještine i steknete sigurnost koji su vam potrebni da biste kod kuće stvorili pozitivno i opušteno radno ozračje.

Domaća zadaća često se javlja kao problem tijekom cijelog osnovnog školovanja te će ovaj priručnik dobro doći i svim stručnim suradnicima i razrednicima za pripremu tematskih predavanja na roditeljskim sastancima, pripremu radionica, rad s djecom na satovima razrednika, itd.

O autorima: Lee Canter je poznati američki stručnjak na području obrazovanja i roditeljstva. Radom u svojoj tvrtci Canter and Associates, Inc. koja pruža savjetodavne usluge u obrazovanju i programom Assertive Discipline (Samopouzdana disciplina) pokazao je tisućama nastavnika i roditelja kako odgojiti sretnu i odgovornu djecu. Njegove knjige prodane su u više od milijun primjeraka. Sa ženom Marlene i dvoje djece živi u Los Angelesu. Dr. Lee Hausner radila je niz godina kao školska psihologinja i savjetnica u brojnim školama. Priznati je auoritet za odnose između djece i roditelja. Drži vrlo uspješnu seriju predavanja o roditeljstvu i često predaje na fakultetima.